Menu Sluiten

OVER ONS

De passie voor het ontwerpen en creëren van sieraden zat er al vroeg in. Op jonge leeftijd soldeerde ik al ringetjes voor de meisjes uit mijn klas. Dus na de middelbare school heb ik mij direct ingeschreven voor de opleiding voor goudsmid en zilversmid te Schoonhoven. Naast dat ik hier het beroep kon leren waar ik van had gedroomd ontmoette ik hier ook de liefde van mijn leven.

Begonnen met werken als antiquair in de zaak van mijn schoonouders, ben ik daarna gaan werken als manager van een juwelierszaak in Nieuw – Vennep. Deze is gevestigd in Nieuw – Vennep sinds 1978 en ik kreeg de mogelijkheid de zaak over te nemen. Toen kon een droom waargemaakt worden. Juwelierszaak en atelier Juwelier/Diamantair Paul van ’t Hullenaar in Nieuw Vennep was een feit. Deze overname is inmiddels 35 jaar geleden.

Niets is mooier dan bijzondere momenten te vangen en vast te houden met bijzondere sieraden en uurwerken. Ons vakkundig team staat voor u klaar om u te adviseren met onze vakkennis en toewijding.

Paul van ’t Hullenaar is afgestudeerd aan de vakschool Schoonhoven. Paul is meester goud en zilversmid met als specialisatie diamant. Creatief in het ontwerpen en vermaken van bestaande sieraden en daarnaast een grote kennis van horloges.