Menu Sluiten

Seiko Astron

De Astron collectie is de belichaming van alles waarin Seiko gelooft: het lost een echt probleem op, het is praktisch, het is prettig om te dragen, en het feeft niets meer dan licht nodig om overal ter wereld de juiste tijd weer te geven.

Seiko’s Astron Horloges

Tijd zonder grenzen in optima forma.Exact de juiste locale tijd, waar ook ter wereld Seiko’s Astron horloges herkennen alle 39 officiele tijdzones op aarde en kunnen daardoor altijd exact de juiste locale tijd weergeven. Dit prachtige horloge is nu te verkrijgen bij Juwelier Diamantair Paul van ’t Hullenaar Tijd zonder grenzen in optima forma. Exact de juiste locale tijd, waar ook ter wereld Seiko’s Astron horloges herkennen alle 39 officiële tijdzones op aarde en kunnen daardoor altijd exact de juiste locale tijd weergeven. De Seiko Astron GPS Solar – vernoemd naar ‘s werelds eerste quartz horloge uit 1969 en voorzien van 100 gepatenteerde vindingen -is misschien wel het intelligentste horloge ooit gebouwd. Stap uit het vliegtuig, druk op de knop, en secondes later weet je exact de juiste lokale tijd. Nooit eerder was tijdmanagement wereldwijd zo eenvoudig. Met een Seiko Astron weet je waar dan ook ter wereld – in een metropool en midden op de oceaan – altijd exact hoe laat het is. De Seiko Astron zoekt automatisch contact met 1 satelliet voor het met atoomklok-precisie bepalen van de juiste tijd. Voor het bepalen van de exacte positie binnen alle (39) tijdzones ter wereld legt de Astron contact met minimaal 4 satellieten van het wereldwijde GPSnetwerk. Hiervoor is één simpele druk op de knop voldoende. Als je de hemel kunt zien, weet je altijd en overal exact hoe laat het is. Zelfs wanneer je in beweging bent. Seiko Solar De gepatenteerde micro-GPS ontvanger verbruikt extreem weinig energie. Zodat alle functies optimaal kunnen functioneren op lichtenergie die wordt gegenereerd door de unieke Solar wijzerplaat. Seiko Solar is een briljant stukje techniek dat er uitziet als een ‘gewone’ wijzerplaat, maar dat in staat is om uit alle vormen van licht – van zonlicht tot bedlampje – energie te genereren en op te slaan in de efficiënte, kwikvrije batterij (www.seiko.nl).

Altijd de juiste tijd met Seiko Astron

Met een Seiko Astron weet je waar dan ook ter wereld – in een metropool en midden op de oceaan – altijd exact hoe laat het is. De Seiko Astron zoekt automatisch contact met 1 satelliet voor het met atoomklok-precisie bepalen van de juiste tijd. Voor het bepalen van de exacte positie binnen alle (39) tijdzones ter wereld legt de Astron contact met minimaal 4 satellieten van het wereldwijde GPSnetwerk. Hiervoor is één simpele druk op de knop voldoende. Als je de hemel kunt zien, weet je altijd en overal exact hoe laat het is. Zelfs wanneer je in beweging bent. Seiko Solar De gepatenteerde micro-GPS ontvanger verbruikt extreem weinig energie. Zodat alle functies optimaal kunnen functioneren op lichtenergie die wordt gegenereerd door de unieke Solar wijzerplaat. Seiko Solar is een briljant stukje techniek dat er uitziet als een ‘gewone’ wijzerplaat, maar dat in staat is om uit alle vormen van licht – van zonlicht tot bedlampje – energie te genereren en op te slaan in de efficiënte, kwikvrije batterij.